دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
پیروزی قاطع و دلپذیر و شیرینی نصیب جبهه مقاومت شد

حوزه/رئیس شورای حوزه‌های علمیه‌ی استان تهران گفت: پس از ۱۶ ماه مقاومت و نبرد جانانه، پیروزی قاطع و دلپذیر و شیرینی نصیب جبهه مقاومت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، استاد علی اکبر رشاد، رئیس شورای حوزه های علمیه استان تهران امروز دوشنبه یکم بهمن ماه در جمع طلاب با اشاره به آغاز آتش بس در غزه در خصوص پیروزی جبهه مقاومت و فلسطین اظهار کرد: رویداد عظیم تاریخی و افتخارآفرینی که در منطقه پیش آمد و موضوع پیروزی قاطع جبهه مقاومت در مقابله با استکبار جهانی و امپریالیسم مستبد بین المللی و نوچه آن رژیم صهیونیستی و شکست اسرائیل را گرامی می‌داریم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: حقاً پس از ۱۶ ماه مقاومت و نبرد جانانه، پیروزی قاطع و دلپذیر و شیرینی نصیب جبهه مقاومت شد، در حالی که رژیم صهیونیستی مدعی بودند بنا دارند غزه را از نقشه حذف کنند و با این جنگ می‌خواستند حماس را نابود و با تهاجم و عملیات نظامی اسرای خود را آزاد نمایند، اما موفق نشدند.

وی بیان کرد:رژیم صهیونیستی تصور می‌کردند با این جنگ بی‌رحمانه و غیر متعادل و غیر متجانس، جبهه مقاومت را منزوی می‌نمایند، آن هم با جنگی غیر انسانی و ضد حقوق بشر و ضد اخلاق و ضد همه ارزشها که عنوانی شایسته‌تر و رساتر از عنوان جنگ جنون بر این جنگ ۱۶ ماهه صدق نمی‌کند، بنا داشتند غزه را از میان ببرند.

استاد رشاد با بیان اینکه قتل و غارت هرگز موجب پیروزی نمی‌شود عنوان کرد: لزوما آن که به قتل و غارت دست می‌زند، پیروز میدان قلمداد نمی‌شود، پیروزی در نهایت کار برای آن که اراده قوی‌تر دارد و ایستادگی جانانه می‌کند، رقم می خورد و آن که با همه وجود می‌جنگد پیروز می‌شود.

وی تصریح کرد: در این جنگ، غزه و فلسطین و لبنان و یمن و عراق و جبهه مقاومت پیروز شد، در این جنگ فرمانده عالی جبهه مقاومت، رهبر خردمند و زعیم و ذوالفنون و هوشمند در این جبهه مقاومت پیروز شد و باید این پیروزی را به رهبری انقلاب به عنوان فرمانده عالی جبهه مقاومت و به وساطت نیابت او یعنی به ساحت قدسی حضرت حجت تبریک بگوییم.

مؤسس و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی خاطرنشان کرد: باید این پیروزی را به همه جبهه مقاومت و به مردان مردی که به عشق عدالت خواهی امیرالمومنین در کنار مظلومین ایستادند تبریک بگوییم و به شیعه و پیروان مکتب اهل بیت(ع) تبریک بگوییم.

وی در ادامه گفت:همچنین باید لعن و نفرین را نثار کسانی کنیم که ایستادند و تماشا کردند تا گروهی از مسلمانان قتل عام شدند؛ در این جنگ ۴۶ هزار نفر که اکثریت زن و کودک و سالمند هستند کشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر زخمی شدند و در یک منطقه به این وسعت صدها هزار خانه نابود شد، ولی برخی این جنایات را تماشا و بلکه در پشت صحنه با دشمن همدلی و آنها را ترغیب کردند و دلگرمی دادند.

آیت‌الله رشاد در مورد مهم‌ترین دستاوردهای این پیروزی افزود: از نخستین دستاوردهای این نبردِ پیروز این بود که دنیا فهمید پیروان علی(ع)، هوادار عدالت و مظلومان هستند و در مقابل ظالم می ایستند و این حقیقت برای جهان برملا شد که فقط علویان و پیروان اهل بیت(ع) هستند که پای حق می ایستند.

وی بیان کرد: دومین پیروزی این بود که بعد از ۸۰ سال تلاشی که دنیای استکبار و کفر در یک جا داشتند و همگی همدستی و تلاش کردند و انواع هزینه های سنگین را که در تاریخ بشر سابقه ندارد انجام دادند که مساله فلسطین به فراموشی سپرده شود اما مساله فلسطین با این جنگ احیا شد و در صدر اخبار جهانی قرار گرفت و به مساله جهانی تبدیل شد و از حال مساله ملی بودن خارج گردید.

رئیس حوزه علمیه امام رضا در این باره عنوان کرد: حتی بخشی از فلسطینی‌ها تحت عنوان دولت خودگردان و تعابیر ساختگی این مساله را ملی نمی‌دانست و می گفت این مساله تمام شده اما نه تنها مساله ملی فلسطینی‌ها مساله مسلمانان و مساله جهانی بشریت شد و در همه عالم امروز مساله فلسطین مساله انسان های عدالت خواه و آزادی خواه است.

وی تصریح کرد: در تاریخ بشریت تاکنون هرگز این میزان پرچم که نماد و هویت هر ملتی است تکثیر نشده بود، در حالی که در مقیاس میلیاردی، پرچم فلسطین مظلوم روی دست ها بلند شد و روی شانه ها به اهتزاز در آمد؛ این مساله عظیمی بود که در تاریخ بشریت اتفاق افتاد.

استاد رشاد اظهار داشت: قدرت های بزرگ و مسلط و بلوک های بزرگ مانند بلوک مارکیست و سوسیالیستی دنیا زمانی که به لحاظ جمعیتی سه چهارم جمعیت جهان را با خود همراه کرده بودند و تحت سیطره خود داشتند این میزان پرچم شان در دنیا علم و روی دست ها بلند نشد که یک کشور کوچک در خاورمیانه در سراسر عالم پرچم‌اش نماد آزادی خواهی شد.

وی ادامه داد: حتی کافر و مسلمان و ملحد و مومن و همه این پرچم را دست گرفتند و افتخار کردند که این پرچم را در دست گرفته‌اند و در سراسر جهان روی ساختمان ها و نهادها و دشت ها و قله های بلند کره زمین این پرچم برافراشته شد و این یک پیروزی بود؛ یعنی فلسطین زنده و آرمان فلسطین نو شد.

رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران خاطرنشان کرد: افتضاحی که آمریکایی‌ها و اروپایی‌های بی‌خرد و بی رحم به بار آوردند و ذلّتی که صهیونیست‌ها متحمل شدند و بعد از این باید تحمل کنند بی نظیر بود، رژیمی که مدعی داشتن چهارمین ارتش جهان بود و تازه خود نمی‌جنگید و ۱۲ وزارت خانه را به آمریکایی‌ها سپردند و اوایل این جنگ و در وهله نخست فرماندهان اصلی جنگ بعد از حمله حماس، فرماندهان اصلی امریکایی‌ها بودند و زمام جنگ را به دست گرفتند و هر چه امکانات پیشرفته داشتند به این سرزمین‌های اشغالی منتقل کردند در نهایت دچار شکست شدند.

وی گفت: آمریکا به این سرزمین‌های اشغالی که یک پادگان نظامی است که در آن جمعیت جنایت کار و غارت گر و غاصب و اشغال گر گرد هم آمده‌اند هر چه امکانات و بمب های چند تنی بود در اختیارشان قرار دادند و آنها از هیچ جنایتی کوتاه نیامدند، با این همه متحمل شکست شدند و در واقع قبل از آنها، آمریکایی ها شکست خوردند همان طور که پیش از پیروزی جبهه مقاومت، ایران در حقیقت پیروز شد.

آیت‌الله رشاد افزود:نهایتا امریکایی‌ها پذیرفتند که تسلیم غزه شوند و اسرائیلی ها را تحت فشار قرار دادند که آتش بس را بپذیرند؛ در درون سرزمین‌های اشغالی، مسئولینی از رژیم غاصب بر ادامه جنگ اصرار داشتند و به دلیل پذیرش آتش بس، استعفا کردند و خود اسرائیلی ها حاضر نبود آتس بس را بپذیرند ولی امریکایی ها با فشاری که روی اسرائیلی‌ها آوردند و با تهدید ترامپ که اگر بیایم شرایط تغییر می کند، آنها از ترس آمریکا آتس بس را پذیرفتند؛ یعنی ابتدا امریکا آتش بس و شکست را پذیرفت و سپس رژیم صهیونیستی آن را پذیرفت.

وی بیان کرد: رژیم صهیونیستی خیال می‌کردند گروه کوچگی از جبهه مقاومت در مقابلشان است و در تونل هستند و به راحتی به داخل تونل ها می روند و اسرا را آزاد می کنند و می‌توانند غزه را اشغال و حماس را تا ابد منزوی و جبهه مقاومت را تضعیف کنند و همه چیز تمام می شود اما ۱۶ ماه جنایت کردند و دیدند تمام نشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: لهادا در واقع یک پیروزی بسیار بزرگ که در تاریخ ۸۰ ساله اخیر این منطقه نظیر نداشت نصیب مسلمانان و جبهه مقاومت و شیعیان امیرالمومنین شد و این، چیزی بود که رهبر انقلاب از ابتدا پیش بینی کردند و فرمودند این ها پشیمان می شوند و شکستی می خورند که قابل ترمیم نیست و نمی‌توانند آن را جبران کنند و هر اقدامی انجام دهند نهایتا فروختن ابهت پوشالی رژیم صهیونیستی و آمریکا جبران نخواهد شد و این گونه بود و حتی بدتر شد.

وی تصریح کرد: یعنی اگر رژیم صهیونیستی اوایل ملایم تر در این جنگ برخورد می‌کردند کمتر آبرویشان می رفت و امروز می‌بینیم ابرویشان در دنیا رفته و چیزی برایشان نمانده است و خودشان اعتراف کردند که هر چه از غزه کشتیم همان قدر حماس نیرو جذب کرد و نیروی جنگنده حماس بیشتر از آن شد و حتی در این اوضاع آشفته اخباری از تولد کودکان بیش از تعداد شهدا به گوش می‌رسید؛ این گونه نیست که فکر کنند جمعیت غزه کم می شود خدای متعال عنایت دارد و آبرویی که شیعه در دنیا پیدا کرد و خودشان اعتراف کردند و جوانانی که شیعه شدند و علمای منصف نیز به دفاع از جبهه مقاومت پرداختند، همگی خبر از پیروزی جبهه مقاومت می‌دهد.

مؤسس و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی اظهار داشت: ما چنین قصدی نداریم که در جبهه مقاومت به دنبال شیعی کردن جمعیت باشیم و حتی شهید سلیمانی می‌گفت مبادا در میدان افراد را به تشیع دعوت کنید، ما برای اینکه مردم منطقه را شیعه کنیم، نمی جنگیم بلکه می خواهیم عدالت و قسط وآرمان های علوی محقق شود و با اینکه چنین قصدی نیست ولی بسیاری از جوانان در این میدان شیعه شدند.

وی ادامه داد: ما بزرگانی مانند سید حسن را از دست دادیم اما مگر بنا بود سید حسن تا ابد بماند و شهید نشود؛ او به آرزویش یعنی شهادت رسید، چنین مردانی روزی شهید می‌شوند و بدون ردا و خلعت شهادت از این عالم عروج نمی کنند و او در این میدان نبرد شهید شد، اما عظمت سید حسن را در تاریخ خواهیم دید و در آینده می‌بینیم که چه بارگاهی پیدا خواهد شد و مردم با چه ارادتی به مزار او خواهند رفت و چقدر آرمان های او در منطقه رواج پیدا می‌کند و بیش از این میزان که در ظاهر زنده بود و حیات ظاهری داشت، پس از شهادت به مقبولیت بسیاری رسید.

آیت‌الله رشاد خاطرنشان کرد:سید حسن نصرالله، قبل از شهادت مرد شماره یک دنیای عرب شد و اکنون بسی محبوبیت اش بیش از زمان حیات و جاودانه شده است، ما شهدای بزرگی را در جبهه مقاومت تقدیم کردیم و این ها اسطوره شدند و اگر اسوه بودند اسطوره و تاریخی شدند و اسوه می تواند موقت باشد در حالی که اسطوره ابدی و تاریخی است.

وی گفت: به هر حال دشمن تسلیم شد و به یک هدف دست نیافت و ناچار نشد برای دست یافتن به اهدافش تسلیم شود آن هم نه با جنگیدن بلکه با تسیلم شدن خواست اسرای خود را آزاد کند در حالی که می خواست با قدرت بازو و سلاح و کشتار و غارت پیروز شود و ناچار به این رسید که با تسلیم شدن به اهدافش برسد؛ این به معنای به اهداف نرسیدن است، وقتی کسی با ذلت به هدفی می خواهد دست یابد این دست یافتن به هدف قلمداد نمی شود.

رئیس حوزه علمیه امام رضا در مورد رویدادهای سوریه نیز افزود: این دسیسه و فاجعه متاسفانه با برنامه ریزی کشورهای منطقه و برخی کشورهای مجاور سوریه و آمریکاییها و اسرائیلی ها اتفاق افتاد، ولی تصور نکنید مساله تمام شد؛ این گونه نیست و آینده سوریه با جوانان غیرتمند سوری تغییر می کند و این ها که امروز سوریه را با ترور، اشغال کردند ماندنی نیستند.

وی بیان کرد: تروریست‌ها از ضعف دولت و ارتش سوریه سو استفاده کردند و ۳۵۰۰ نفر در مقابل ۳۰۰ هزار نفر پیروزی شدند، زیرا نجنگیدند و پیروز شدند، در حالی که اصلا این پیروزی نیست که سرزمینی خالی را اشغال کنند، در واقع فتح در سوریه اتفاق نیفتاد، در این شرایط مردم جهان و تاریخ، سوریه و غزه را با یکدیگر مقایسه می‌کنند، سوریه که کشوری وسیع دارای اقتداری تاریخی ۶۰ ساله است ظرف چند روز فروپاشید اما گروهی به نام حماس در سرزمینی کوچک که مملو از جمعیت و ساختمان بود ایستادگی کرد و سوریه در مقابل تروریست‌ها فروپاشید چون ارتش سوریه ایمان نداشت و سکولار بود و ایستادگی نکرد اما در غزه یک گروه جنگجو و مجاهد در سرزمین کوچک بدون هیچ امکاناتی بعد از ۱۶ ماه می توانند موشک بزنند و ایستادگی کنند.

استاد رشاد عنوان کرد:غزه در برابر همه قدرت های جهان ایستاد و پیروز شد و سوریه موفق نشد، این مقایسه دو حادثه شیرین و تلخی است و نقش ایمان و آرمان و اراده در پیروزی به خوبی روشن می شود، جنگ همیشه این گونه است و امروز بیش از گذشته جنگ، جنگ اراده هاست یعنی اراده و عزم آهنین فلسطینیان مومن که گرچه در زمره عامه هستند اما به لحاظ آرمانی در زمره علویان هستند و روحیه و آرمانهایشان علوی است در جنگ اراده ها پیروز شدند.

وی تصریح کرد: در سوریه ارتش، اراده و عزمی نداشت و سست بود با همه مقدماتی که در این سالها ایجاد کردند تا ارتش فروبپاشد ایران رفت و کمک کرد تا این گونه نشود، متاسفانه در ماهها و سالهای اخیر مواضع اسد تغییر کرده بود و تصور می کرد با اسرائیل کنار بیاید لذا رویدادها را جدی نگرفت و اعلام امادگی ایران را برای کمک دوباره نپذیرفت.

مؤسس و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی اظهار داشت:در دوره قبل با همه عظمت و گستردگی داعش، ایران رفت و نگذاشت سوریه سقوط کند در حالی که بیش از ۷۰ درصد از سرزمین سوریه اشغال شده بود را آزاد کردیم، این بار اسد تصور دیگری داشت و استقبال نکرد و طعم تلخ خفت و فرار و شکست را چشید.

وی در پایان خاطرنشان کرد:خدا را شاکر هستیم به خاطر نعمت پیروزی جبهه مقاومت و دعا می کنیم دیگر وعده های صادق محقق شود و با عناین الهی مردم فلسطین و جبهه مقاومت پیروزی نهایی را به دست بیاروند و مستعد ظهور منجی عالم شویم و همه در زمره یاران ایشان و ر رکاب ایشان قلمداد شویم.

۳۱۳/۱۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha